Akció

karnis akció - Karnis Stúdió webáruház

Kategóriák
Szűrés
Szín
Rudak / sínek száma
Karnis család neve
Vásárlói vélemények

Gyakran ismételt kérdések - segítség a karnis választáshoz

Segítség a megrendelés leadáshoz - Karnis Stúdió

Facebook

Karnis Stúdió kisfilmek

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Austria nikkel-matt 2 rudas fém karnis szettek


A 25 mm-es átmérőjű karnisrúddal rendelkező Austria fém függönykarnis család tagjai a Karnis Stúdió webáruház által kínált fém karnisok közül a legvastagabb rúdátmérővel rendelkező, s ezáltal a legmasszívabb, legerősebb fém függönykarnisok.

  

Bátran tehetünk rájuk nehéz drapériát, vastag sötétítő függönyt, biztosak lehetünk benne, hogy - amennyiben megfelelő módon szereljük fel őket - hosszú távon impozáns, figyelemfelkeltő díszei lesznek otthonunknak.

 

 

Az Austria karnisok esetében csak az egyik rúd 25 mm-es átmérőjű - amelyikre a sötétítő függönyt tesszük, a másik rúd 16 mm-es átmérőjű. A vastag rúdra nagy méretű fém függönykarika kerül fém csipesszel a jobb terhelhetőség érdekében.

 

 

Fontos jellemzője még az Austria típusú fém karnisoknak, hogy az Austria  tartókonzolok bizonyos értelemben teleszkóposak, azaz néhány centiméterrel kisebbre/nagyobbra állíthatjuk segítségével a karnis, s így a függöny távolságát a faltól.

 

 

Az Austria fém függönykarnisokat egy illetve két rudas kivitelben120 cm-től 400 cm-es méretig 7 féle hosszban és 11 féle karnis végzáróval kínáljuk óarany és nikkel-matt színben.

 

 Sorrend:

Webáruház készítés