Akció

karnis akció - Karnis Stúdió webáruház

Kategóriák
Szűrés
Szín
Rudak / sínek száma
Karnis család neve
Vásárlói vélemények

Gyakran ismételt kérdések - segítség a karnis választáshoz

Segítség a megrendelés leadáshoz - Karnis Stúdió

Facebook

Karnis Stúdió kisfilmek

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Bronz színű 2 rudas fém karnis szettek - 25 mm ø átmérőjű

Fő kategória >KARNISOK, FÜGGÖNYKARNISOK >FÉM KARNISOK >25 mm ø fém karnisok >BRONZ (CAOBA) >Bronz színű 2 rudas fém karnis szettek - 25 mm ø átmérőjű

A 25 mm-es Caoba fém függönykarnis család tagjai a webáruházunk kínálatában megtalálható fém karnisok közül a legvastagabbak közé tartoznak.

 

Bátran tehetünk rájuk nehéz drapériát, vastag sötétítő függönyt, biztosak lehetünk benne, hogy - amennyiben megfelelő módon szereljük fel őket - hosszú távon impozáns, figyelemfelkeltő díszei lesznek otthonunknak.

 

A Caoba bronz színű 25 mm-es karnis szettek esetében csak az egyik rúd 25 mm-es átmérőjű - amelyikre a sötétítő függönyt tesszük, a másik rúd 16 mm-es átmérőjű. Mindkét rúdon szilikon betétes függönykarikák találhatóak ráncszedő kampókkal (a karnis hosszának megfelelően 10 cm-ként 1 db.)

 

Különleges bronz színűkkel és egyedi végzáróikkal igazán elegáns díszei lehetnek otthonunknak. 

Különösen jól mutatnak, ha nagy terekbe, nagyobb méretű függönyökhöz használjuk őket.

 

A Caoba bronz színű 25 mm-es karnis család karnisai fix méretekben kaphatóak: 160 cm, 200 cm, 240 cm és 300 cm hosszúságban. A 240 cm-es és a 300 cm-es karnisrudak is egy szálhosszban kaphatóak és a szettekben 3 db tartóval csomagoljuk őket a biztos rögzítés érdekében.

 

Függönykarnisainkat az Ön kényelme érdekében elsősorban szettekben értékesítjük, de ha Önnek csak egy-egy elemre lenne szüksége, abban is tudunk segíteni. Kérem, jelezze elérhetőségeinken!Sorrend:

Webáruház készítés